Auto login not working

Discussion and suggestions regarding the site and/or forum.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
xorbok
Forum Moderator
Posts: 108
Joined: Tue Mar 27, 2007 6:46 am

Auto login not working

Post by xorbok » Fri Jan 11, 2008 6:25 pm

Not sure if it is just me or not, but since the change i am having to log in every time i visit the site. If i check the box that says "log me in automatically every time i visit this site" or whatever it says, it apparently ignores me. Not a major problem, but something ...
ImageImage

Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Auto login not working

Post by Zimoon » Fri Jan 11, 2008 6:27 pm

I have never faced this issue, neither at work nor at home.

Do you have some setting to block some types of cookies? As I assume you need to allow for cookies for this to work.

/Z

Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Auto login not working

Post by Sobuno » Fri Jan 11, 2008 7:00 pm

Does it do this both when you log in through the forums and when you login through the site?

kelsaka
Intermediate Crafter
Posts: 115
Joined: Thu Aug 16, 2007 8:10 am
Location: Newport, Wales

Re: Auto login not working

Post by kelsaka » Fri Jan 11, 2008 10:07 pm

Its working fine for me on Firefox.
~ Kelsaka Rymi ~
SWG Cover Girl September 2008
TRF ~ Naboo ~ Infinity

xorbok
Forum Moderator
Posts: 108
Joined: Tue Mar 27, 2007 6:46 am

Re: Auto login not working

Post by xorbok » Sat Jan 12, 2008 2:40 pm

Its only the forums, the main site the auto login works. I too use firefox here at work. I didnt have any problems with the old site software (or whatever it is), only since you updated the stuff recently. I havent changed any cookie settings and it worked before just fine.
ImageImage

Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Auto login not working

Post by Sobuno » Sat Jan 12, 2008 2:48 pm

xorbok wrote:Its only the forums, the main site the auto login works. I too use firefox here at work. I didnt have any problems with the old site software (or whatever it is), only since you updated the stuff recently. I havent changed any cookie settings and it worked before just fine.
Sounds really odd seeing that the main site is just passing you on to the forum software for authentication when logging in :S

When you login through the main site, do you stay logged in at both the site and the forums?

xorbok
Forum Moderator
Posts: 108
Joined: Tue Mar 27, 2007 6:46 am

Re: Auto login not working

Post by xorbok » Sat Jan 12, 2008 6:14 pm

Ok, if i log in to the main site, when i view the forums i am logged in, and auto log in at the main page, however, i have a bookmark directly to the forums and when i go straight to the forums that way, not through the main page, it still offers me the option to log in automatically, which is not working ... /shrug, guess i will just log in, lol, not a prob ... :wink:
ImageImage

Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Auto login not working

Post by Sobuno » Sat Jan 12, 2008 6:55 pm

Does your bookmark include www or not?

xorbok
Forum Moderator
Posts: 108
Joined: Tue Mar 27, 2007 6:46 am

Re: Auto login not working

Post by xorbok » Tue Jan 15, 2008 12:53 pm

no www on the bookmark, should i try adding one?
ImageImage

Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Auto login not working

Post by Sobuno » Tue Jan 15, 2008 1:12 pm

xorbok wrote:no www on the bookmark, should i try adding one?
It might help, might not

Tyfo
Intermediate Crafter
Posts: 144
Joined: Sun Mar 25, 2007 10:19 am

Re: Auto login not working

Post by Tyfo » Tue Jan 15, 2008 1:13 pm

I had the problem before the upgrade, now I don't.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest