Small problem, I logged in today and was sent to Ahazi

Discussion and suggestions regarding the site and/or forum.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
User avatar
Monty Burns
Master Crafter
Posts: 549
Joined: Sat Mar 08, 2008 9:26 am
Location: New Zealand

Small problem, I logged in today and was sent to Ahazi

Post by Monty Burns » Wed May 21, 2008 8:57 pm

so I checked my settings and they are still set for Sunrunner.


User avatar
Monty Burns
Master Crafter
Posts: 549
Joined: Sat Mar 08, 2008 9:26 am
Location: New Zealand

Re: Small problem, I logged in today and was sent to Ahazi

Post by Monty Burns » Wed May 21, 2008 9:20 pm

No need, I just completely logged out and back in and its all working again, must have been a problem at my end.

Any chance we can get a delete post button.

:)

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Small problem, I logged in today and was sent to Ahazi

Post by Sobuno » Wed May 21, 2008 9:27 pm

I think you can delete your post untill someone replies actually'

If you encounter it again, try that link and tell me what it says

Hodru
I've been here for 30 days and all I get is this lousy rank?!?!
Posts: 31
Joined: Sun Jul 22, 2007 10:41 pm

Re: Small problem, I logged in today and was sent to Ahazi

Post by Hodru » Wed May 21, 2008 9:33 pm

Actually, I've had that issue when I log in also. Once I change servers it usually remembers again.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests