Page 1 of 1

Auto login not working

Posted: Fri Jan 11, 2008 6:25 pm
by xorbok
Not sure if it is just me or not, but since the change i am having to log in every time i visit the site. If i check the box that says "log me in automatically every time i visit this site" or whatever it says, it apparently ignores me. Not a major problem, but something ...

Re: Auto login not working

Posted: Fri Jan 11, 2008 6:27 pm
by Zimoon
I have never faced this issue, neither at work nor at home.

Do you have some setting to block some types of cookies? As I assume you need to allow for cookies for this to work.

/Z

Re: Auto login not working

Posted: Fri Jan 11, 2008 7:00 pm
by Sobuno
Does it do this both when you log in through the forums and when you login through the site?

Re: Auto login not working

Posted: Fri Jan 11, 2008 10:07 pm
by kelsaka
Its working fine for me on Firefox.

Re: Auto login not working

Posted: Sat Jan 12, 2008 2:40 pm
by xorbok
Its only the forums, the main site the auto login works. I too use firefox here at work. I didnt have any problems with the old site software (or whatever it is), only since you updated the stuff recently. I havent changed any cookie settings and it worked before just fine.

Re: Auto login not working

Posted: Sat Jan 12, 2008 2:48 pm
by Sobuno
xorbok wrote:Its only the forums, the main site the auto login works. I too use firefox here at work. I didnt have any problems with the old site software (or whatever it is), only since you updated the stuff recently. I havent changed any cookie settings and it worked before just fine.
Sounds really odd seeing that the main site is just passing you on to the forum software for authentication when logging in :S

When you login through the main site, do you stay logged in at both the site and the forums?

Re: Auto login not working

Posted: Sat Jan 12, 2008 6:14 pm
by xorbok
Ok, if i log in to the main site, when i view the forums i am logged in, and auto log in at the main page, however, i have a bookmark directly to the forums and when i go straight to the forums that way, not through the main page, it still offers me the option to log in automatically, which is not working ... /shrug, guess i will just log in, lol, not a prob ... :wink:

Re: Auto login not working

Posted: Sat Jan 12, 2008 6:55 pm
by Sobuno
Does your bookmark include www or not?

Re: Auto login not working

Posted: Tue Jan 15, 2008 12:53 pm
by xorbok
no www on the bookmark, should i try adding one?

Re: Auto login not working

Posted: Tue Jan 15, 2008 1:12 pm
by Sobuno
xorbok wrote:no www on the bookmark, should i try adding one?
It might help, might not

Re: Auto login not working

Posted: Tue Jan 15, 2008 1:13 pm
by Tyfo
I had the problem before the upgrade, now I don't.