Page 1 of 1

issue on the site

Posted: Sat Jun 15, 2019 3:42 pm
by Kartal
Hi, I can't stay logged on the site when I change pages. So I can't edit/create/mark unavailable anything.
I'm using mozilla. Am I the only one ?

Re: issue on the site

Posted: Wed Jul 10, 2019 4:50 am
by Savacc
Sorry, your post got hidden in with Spam and I just noticed it today. Now that you have 3 posts approved you should be getting direct posting privileges and any more posts you make will not be sitting with potentially hundreds of Spam waiting for me to see yours.

I used to have problems with browsers other than Chrome for SWG. I only use Chrome now. That is my only advice. Maybe someone with more current experience on other browsers can share their findings.

Re: issue on the site

Posted: Thu Sep 26, 2019 4:22 pm
by zzmi
Same here. Can't add any resources and such because the login never sticks. Also on Firefox, but also tried with Edge. Will definitely not install any Google product just to work around some issues with the site coding.

Please consider fixing this, I would love to able to fill in missing resources.

Re: issue on the site

Posted: Thu Oct 03, 2019 5:09 am
by solarisjedi
I use Firefox/Mozilla and I stay logged in. However due to cookies I always access the site vie the .org address rather than the others. e.g. swgcraft.org

You might give that a try if you are not already.

Re: issue on the site

Posted: Mon Oct 07, 2019 8:45 pm
by zzmi
That works. If there are some known cookie issues, maybe just redirect to the .org domain from the .co.uk one?
On another note, there's no reason not to provide HTTPS in 2019 with projects like Let's Encrypt around. Maybe something to look into.

But either way, thank you for the tip.

Edit by Savacc - I removed the link, then approved your post. You triggered our anti-spam filter. I don't think you are a spammer, but when the first post you make on our site contains a link to another commercial site, it raises suspicions. Post a few more times, so I feel like I know you a bit better and there won't be any more issues. :D

Re: issue on the site

Posted: Thu Nov 14, 2019 11:25 am
by pumicefluff
There might be some cookie issues.

Re: issue on the site

Posted: Fri Nov 15, 2019 5:23 am
by Savacc
pumicefluff wrote:
Thu Nov 14, 2019 11:25 am
There might be some cookie issues.
I like chocolate chip

Re: issue on the site

Posted: Tue Apr 28, 2020 8:03 am
by Shalla Bal
I had the same issue with Chrome, tried 2 different computers. I was using swgcraft.co.uk

I then changed the URL to swgcraft.org based on the suggestion in this thread.

Works!

As a surveyor I used swgcraft extensively to update available resources on Gorath and later Starsider and I am thrilled that over all these years the site is still around.

Please keep it up!

Sha'lla Bal

P.S.: Started playing on SWG Legends 2 weeks ago and love it