Adding old resource not in DB

Discussion and suggestions regarding the site and/or forum.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
User avatar
Okoto
Novice Crafter
Posts: 16
Joined: Sat Feb 23, 2008 12:14 pm

Adding old resource not in DB

Post by Okoto » Sun Jul 27, 2008 5:22 pm

I have a couple of resources that are not listed on the site, they are in the 'capped' category so I would like to get them added. Is there any way to do that w/o faking a spawn? Meaning adding it and then immediately marking it unavailable.

Thanks,

Okoto

PS If this site wasn't here... I couldn't craft... Thanks!
Okoto - Elder AS
OkotoJunior - Elder Jedi
EvilOkoto - Chef/Tailor
OkotoKariudo - DE
OkotoBuilds - Architect
OkotoIs AfterYou - BM/Medic - Retired BH
--Ahazi

User avatar
Savacc
Architect & Shipwright Forum Moderator
Posts: 1211
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:45 pm
Location: Central Oregon

Re: Adding old resource not in DB

Post by Savacc » Sun Jul 27, 2008 8:41 pm

Yes, I believe that is the protocol for adding old resources to the data base, that is, add them normally, then mark them as unavailable.

Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Adding old resource not in DB

Post by Sobuno » Sun Jul 27, 2008 9:57 pm

Savacc wrote:Yes, I believe that is the protocol for adding old resources to the data base, that is, add them normally, then mark them as unavailable.
This might be dangerous though as some resources are auto-despawned if another one of the same type comes up

EDIT: I'll add it to my to-do list to add an option to add old resources

User avatar
Okoto
Novice Crafter
Posts: 16
Joined: Sat Feb 23, 2008 12:14 pm

Re: Adding old resource not in DB

Post by Okoto » Sun Jul 27, 2008 10:01 pm

I have some Ore and Metals that shouldn't be affected like that, but some of the hides would do exactly that. I didn't see anything in the FAQ on this so I figured I would ask before doing anything :)

Okoto
Okoto - Elder AS
OkotoJunior - Elder Jedi
EvilOkoto - Chef/Tailor
OkotoKariudo - DE
OkotoBuilds - Architect
OkotoIs AfterYou - BM/Medic - Retired BH
--Ahazi

User avatar
Okoto
Novice Crafter
Posts: 16
Joined: Sat Feb 23, 2008 12:14 pm

Re: Adding old resource not in DB

Post by Okoto » Sun Jul 27, 2008 10:01 pm

Sobuno wrote: EDIT: I'll add it to my to-do list to add an option to add old resources
Perfect! Thanks!!
Okoto - Elder AS
OkotoJunior - Elder Jedi
EvilOkoto - Chef/Tailor
OkotoKariudo - DE
OkotoBuilds - Architect
OkotoIs AfterYou - BM/Medic - Retired BH
--Ahazi

Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Adding old resource not in DB

Post by Sobuno » Sun Jul 27, 2008 10:03 pm

Okoto wrote:
Sobuno wrote: EDIT: I'll add it to my to-do list to add an option to add old resources
Perfect! Thanks!!
It might be a while though, gonna be without a computer for 10 days in approximately 24 hours.

Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Adding old resource not in DB

Post by Sobuno » Sun Aug 10, 2008 10:01 pm

Hmmm, what's a good word for an old resource? Old resource just sounds wrong

User avatar
Okoto
Novice Crafter
Posts: 16
Joined: Sat Feb 23, 2008 12:14 pm

Re: Adding old resource not in DB

Post by Okoto » Sun Aug 10, 2008 10:05 pm

How about 'Add an unlisted resource' ?

Okoto
Okoto - Elder AS
OkotoJunior - Elder Jedi
EvilOkoto - Chef/Tailor
OkotoKariudo - DE
OkotoBuilds - Architect
OkotoIs AfterYou - BM/Medic - Retired BH
--Ahazi

Rommel
Intermediate Crafter
Posts: 177
Joined: Wed Jun 27, 2007 8:14 pm
Location: Atlanta, GA, USA

Re: Adding old resource not in DB

Post by Rommel » Mon Aug 11, 2008 12:29 am

'Add Despawned Resource' or 'Add Out of Spawn Resource'

Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Adding old resource not in DB

Post by Zimoon » Mon Aug 11, 2008 6:36 am

"Historical Resource Addition" ;)

User avatar
dcwzero
Novice Crafter
Posts: 23
Joined: Mon Nov 05, 2007 5:13 pm

Re: Adding old resource not in DB

Post by dcwzero » Tue Aug 12, 2008 4:09 pm

Elder Resource?! :mrgreen:

Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Adding old resource not in DB

Post by Sobuno » Thu Aug 14, 2008 5:49 pm

You should now be able to add Out Of Spawn resources here: http://www.swgcraft.co.uk/dev/add_old_resources.php. That page is also linked to from the normal Add Resources page

User avatar
Okoto
Novice Crafter
Posts: 16
Joined: Sat Feb 23, 2008 12:14 pm

Re: Adding old resource not in DB

Post by Okoto » Thu Aug 14, 2008 5:53 pm

/cheer Sobuno

Thanks a bunch!!

Okoto
Okoto - Elder AS
OkotoJunior - Elder Jedi
EvilOkoto - Chef/Tailor
OkotoKariudo - DE
OkotoBuilds - Architect
OkotoIs AfterYou - BM/Medic - Retired BH
--Ahazi

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests