Can't add Polymers in New Resources page

Submit ideas and suggestions on how we display, catalogue and export the resources.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
rgmolpus
Novice Crafter
Posts: 1
Joined: Sat Nov 17, 2007 6:47 am

Can't add Polymers in New Resources page

Post by rgmolpus » Sat Nov 17, 2007 7:13 am

Folks:

I was trying to update the stats on a Bria/Corellia Polymer, but was thwarted. The resource drop down doesn't have "Polymer" included on the list.

Unknown Polymer is present, but not Polymer.

It's a simple mistake, but annoying.

Thanks!

Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Post by Zimoon » Sat Nov 17, 2007 9:51 am


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests