Search found 6 matches

by RustyMetropolis
Fri Apr 08, 2011 12:58 am
Forum: General Crafting
Topic: Sampling Macro Issue
Replies: 10
Views: 18042

Re: Sampling Macro Issue

I left it running as a test while I went and ran some errands earlier. Seems it's still not working properly, even when reverting to your method, Tungsten. Might be a bug. That's all I can figure. I'm running on a laptop that's only about a year old, and I never have lag issues, save for the occasio...
by RustyMetropolis
Thu Apr 07, 2011 6:25 am
Forum: General Crafting
Topic: Sampling Macro Issue
Replies: 10
Views: 18042

Re: Sampling Macro Issue

I finally got it to work. I switched to a macro I found posted here by Trixie9819 about not using stand or kneel, and repeating the defaultButton command every 5 seconds. Works perfectly. And the article was about xp grinding and combat, not sampling. Thanks so much for everyone's help. And a extra ...
by RustyMetropolis
Thu Apr 07, 2011 5:44 am
Forum: General Crafting
Topic: Sampling Macro Issue
Replies: 10
Views: 18042

Re: Sampling Macro Issue

Tungsten, I tried your macro, both with AND without the defaultButton line. Works for about 15 minutes then stops. I did find an article however from 2004 saying Sony was gonna kill looping macros. Is that what's happened?
by RustyMetropolis
Wed Apr 06, 2011 11:42 pm
Forum: General Crafting
Topic: Sampling Macro Issue
Replies: 10
Views: 18042

Re: Sampling Macro Issue

HydroTek, your signature is awesome. I work at RadioShack. We all got a kick out of it. Lol
by RustyMetropolis
Wed Apr 06, 2011 10:27 pm
Forum: General Crafting
Topic: Sampling Macro Issue
Replies: 10
Views: 18042

Re: Sampling Macro Issue

Cool. I'll test all of that tonight when I get home. I'm at work posting from my iPhone. Thanks for your help and quick response.
by RustyMetropolis
Wed Apr 06, 2011 6:05 pm
Forum: General Crafting
Topic: Sampling Macro Issue
Replies: 10
Views: 18042

Sampling Macro Issue

I just recently came back to Galaxies, and I'm having some trouble with my trader. I have tried using multiple macros both from here and from the swg forums. The issue I'm having is that the macro won't loop. It runs fine for 4-5 passes of the macro, then quits. Here's the macro I'm using: /sample; ...